Αεροπορικά εισιτήρια Λονδίνο

Londonairtickets

Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Λονδίνο

Tο Λονδίνο (London) είναι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και της Αγγλίας. Εκτείνεται εκατέρωθεν του ποταμού Τάμεση, όπου βρίσκεται και το λιμάνι του, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. Από την ίδρυσή του το Λονδίνο παραμένει πρωταγωνιστής σε σημαντικά κινήματα και φαινόμενα της παγκόσμιας ιστορίας, όπως η Βιομηχανική Επανάσταση και η Αναγέννηση της Γοτθικής Αρχιτεκτονικής. Ο πυρήνας της πόλης είναι η παλαιά πόλη του Λονδίνου, από την οποία σώζονται ακόμα περιορισμένα μεσαιωνικά κατάλοιπα. Τουλάχιστον από το 19ο αιώνα το όνομα «Λονδίνο» αναφέρεται σε ολόκληρη τη μητρόπολη γύρω από αυτό.

Το μητροπολιτικό Λονδίνο περιλαμβάνει, πέρα από το Σίτι (City, κέντρο της πόλης), 32 διαμερίσματα, τα οποία αρχικά ήταν αυθύπαρκτες πόλεις, τελικά όμως συνενώθηκαν εξαιτίας της πολεοδομικής επέκτασης της βρετανικής πρωτεύουσας και ενσωματώθηκαν σε αυτήν.

Αποτελεί μεγάλο επιχειρηματικό, χρηματοοικονομικό και πολιτιστικό κέντρο. Εκεί εδρεύουν πλήθος εταιρειών, οργανισμών, καθώς και διαφόρων άλλων παγκόσμιων Ιδρυμάτων.

Βρείτε προσφορές για Λονδίνο, εκδρομές για Λονδίνο, ταξίδια για Λονδίνο, ξενοδοχεία για Λονδίνο από 190€/άτομο!

Λονδίνο Αξιοθέατα

Στο Λονδίνο βρίσκονται τέσσερα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Το Ανάκτορο, το Αββαείο και ο ναός της Αγίας Μαργαρίτας στο Ουεστμίνστερ, ο Πύργος του Λονδίνου, ο ιστορικός οικισμός του Γκρίνουιτς και οι Βασιλικοί Βοτανικοί Κήποι του Κιου. Η πόλη είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης η δημοφιλία της αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Αεροπορικές εταιρίες Λονδίνο

Από την Ελλάδα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να πετάξετε απευθείας προς το Λονδίνο. Πτήσεις για Λονδίνο υπάρχουν από Αθήνα, Θεσσαλονέκη, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη. Από την Κύπρο απο Λάρνακα και Πάφο. Αεροπορικές εταιρίες που πραγματοποιούν πτήσεις προς Λονδινο είναι οι Aegean, Olympic, EasyJet, Cyprus Airways και British Airways

Λονδίνο Αεροδρομια

Το Λονδίνο εξυπηρετείτε από αρκετά αεροδρόμια

–> Heathrow: Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο Λονδίνο
–> Gatwick: Αερκετές πτήσεις της EasyJet είναι στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο
–> Luton
–> Stansted

Σε όλα τα αεροδρόμια θα βρείτε θα βρείτε πολλά καταστήματα, μηχανήματα ΑΤΜ, καφετερίες, αποθήκευση αποσκευών, ταξιδιωτικά γραφεία.

 kratisi