Αεροπορικά εισιτήρια Ρώμη

Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Ρώμη

Aeroporika_Rome

Ρώμη:

Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας, πρωτεύουσα της περιφέρειας του Λάτιου, της ομώνυμης επαρχίας και μία από τις ιστορικότερες πόλεις της Ευρώπης. Είναι ο πολυπληθέστερος δήμος της Ιταλίας με 2.705.603 κατοίκους (2006). Η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή έχει πληθυσμό περίπου 3.700.000 κατοίκους καθιστώντας την τον μεγαλύτερο δήμο της Ιταλίας. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατατάσσεται έκτη σε πληθυσμό μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και την Αθήνα.

Μέσα στα όρια της βρίσκεται το Βατικανό, ένα ξεχωριστό κρατίδιο που είναι η έδρα της Καθολικής Εκκλησίας και του Πάπα.

Η Ρώμη είναι μια πόλη με σπουδαία ιστορία και αξιοσημείωτη προσφορά στην επιστήμη, τον πολιτισμό και τις τέχνες. Γι’ αυτό το λόγο, καθώς και για τα πολυάριθμα και εξαιρετικής ομορφιάς μνημεία της, της έχει αποδοθεί η προσωνυμία «η αιώνια πόλη». Το ιστορικό της κέντρο έχει καταχωρηθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO από το 1980.

Μπορείτε να βρείτε προσφορές για Ρώμη, Ταξίδια στη Ρώμη, Εκδρομές στη Ρώμη από 190€ το άτομο με αεροπορικά εισιτήρια!

Αεροπορικές εταιρίες προς/απο Ρώμη:

Από την Ελλάδα υπάρχουν απ’ευθείας πτήσεις από Αθήνα, από Θεσσαλονίκη, από Ηράκλειο και από Μύκονο. Οι αεροπορικές εταιρίες που διαθέτουν πτήσεις για Ρώμη είναι: Alitalia (έχει μάλλον τα φθηνότερα εισιτήρια), Aegean Airlines, Olympic Air, Turkish Airlines, Tarom και Lufthansa.

 kratisi