Αεροπορικά εισιτήρια Μπάνσκο (bansko)

bansko

Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Μπάνσκο

Το Μπάνσκο (βουλγαρικά το bansko: Банско) είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων στο όρος Πιρίν της Βουλγαρίας, σε υψόμετρο 936 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Στην πόλη υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Η πόλη είναι μεγάλος τουριστικός προορισμός ειδικότερα κατά την χειμερινή περίοδο λόγω του ομώνυμου χιονοδρομικού κέντρου που διαθέτει άριστη οργάνωση με καλή ποιότητα χιονιού. Μετά από την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ τζαζ στην πόλη, το Μπάνσκο απέκτησε διεθνές πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Ο πληθυσμός στo Μπάνσκο είναι 9.121.

Βρείτε προσφορές για μπάνσκο ταξίδι, μπάνσκο εκδρομή, μπάνσκο ξενοδοχεία, μπάνσκο προσφορες

Μπάσκο Αξιοθέατα – Τουρισμος – Χιονοδρομικό κέντρο

Το υψηλότερο σημείο του χιονοδρομικού κέντρου βρίσκεται στα 2.560 μέτρα και το χαμηλότερο στα 1000 μέτρα. Το Μπάνσκο διαθέτει πίστες σκι 75 χιλιομέτρων, εκ των οποίων το 35% απευθύνεται σε αρχάριους , το 40% σε έμπειρους και το 25% σε προχωρημένους σκιέρ και snowboarders. Το 80% αυτών των εκτάσεων είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνητού χιονιού.

Χάρη στα 170 κανόνια χιονιού TechnoAlpin και τους οδοστρωτήρες της εταιρείας Kassbohrer, η σεζόν ξεκινάει εγγυημένα τον μήνα Δεκέμβριο και λήγει τον Μάιο. Επιπλέον λειτουργούν ένα οκταθέσιο κλειστό τελεφερίκ, ένα εξαθέσιο, έξι τετραθέσια και ένα τριθέσιο τελεφερίκ. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι έξι αναβατήρες για σκι και δέκα παιδικοί αναβατήρες.

Αεροπορικές εταιρίες Μπάνσκο

Από την Ελλάδα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να πετάξετε απευθείας προς το Μπάσκο (Σόφια). Πτήσεις για Σόφια υπάρχουν από Αθήνα, Θεσσαλονικη & από την Κύπρο Αεροπορικές εταιρίες που πραγματοποιούν πτήσεις προς Σοφια είναι Aegean, EasyJet,

kratisi

μπανσκο χαρτης, μπανσκο προσφορες, μπανσκο εκδρομες, μπανσκο εκδρομες θεσσαλονικη, μπανσκο καιρος, μπανσκο φωτογραφιες, μπανσκο ξενοδοχεια 5 αστερων, μπανσκο χιονοδρομικο