Αεροπορικά εισιτήρια Βουδαπέστη

Budapest at Night

Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη είναι από τους φθηνότερους αλλά ομορφότερους προορισμούς! Με χίλια χρόνια Ιστορίας, αποτελεί μοναδικό μωσαϊκό αρχιτεκτονικών επιρροών, με στοιχεία μπαρόκ, αρ νουβό και νεοκλασικά να συνθέτουν ένα τοπίο ειδυλλιακό. Αν προσθέσετε την ιδιαίτερη spa culture, το ενδιαφέρον nightlife, τη ρομαντική ατμόσφαιρα –με τον Δούναβη σε πρώτο πλάνο– και τις γενναίες δόσεις κουλτούρας και καθημερινών απολαύσεων σε ένα value for money πακέτο, τότε έχετε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για weekend. Η «διπλή» πρωτεύουσα στις όχθες του ποταμού αποτελείται από δύο ξεχωριστές πόλεις, οι οποίες ενώνονται με γέφυρες, τη Βούδα και την Πέστη. Η πρώτη είναι χτισμένη σε λόφους και η δεύτερη, απολύτως επίπεδη, στις όχθες του Δούναβη. Όσοι τολμηροί ανεβείτε τα 302 σκαλιά εντός της Szent Istvan Bazilika ( Βασιλική του Αγίου Στεφάνου ), θα απολαύσετε τη φοβερή θέα της πόλης. Σύμφωνα με ένα μεσαιωνικό ρητό: «Υπάρχουν τρεις πόλεις-μαργαριτάρια: η Βενετία στο νερό, η Φλωρεντία στην πεδιάδα και η Βούδα στο λόφο». Στην κορυφή αυτού του λόφου, λοιπόν, στέκονται το κάστρο και το σύμπλεγμα των κτιρίων του παλατιού

Βρείτε προσφορές για Βουδαπεστη, εκδρομές για Βουδαπεστη, ταξίδια για Βουδαπεστη, Βουδαπεστη ξενοδοχεία από 190€/άτομο!

Βουδαπέστη Αξιοθέατα

Buda Castle Hill: Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς που είναι εύκολα ορατό από παντού στη Βουδαπέστη.
Όπερα της Βουδαπέστης: Χτισμένη το 1880, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο έγκυρα μουσικά ιδρύματα στην Ευρώπη.
Chain Bridge: Η Chain Bridge ήταν η πρώτη γέφυρα που ένωσε οριστικά την Βούδα με την Πέστη.
Κοινοβούλιο της Βουδαπέστης: Το κτίριο του Κοινοβουλίου, ένα θαυμάσιο παράδειγμα της νεο-γοτθικής αρχιτεκτονικής, είναι μόλις πάνω από 100 ετών.
Πλατεία των Ηρώων: Η Πλατεία Ηρώων είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή πλατεία της πόλης.
Λόφος Gellert: O Λόφος Gellert προσφέρει μερικές από τις καλύτερες πανοραμικές όψεις της Βουδαπέστης.
Ιαματικά λουτρά: Ένα χαλαρωτικό μπάνιο σε ιαματικά λουτρά είναι μια μοναδική εμπειρία την οποία δεν θα θέλετε να χάσετε.

Αεροπορικές εταιρίες Κωνσταντινουπολη

Από την Ελλάδα υπάρχουν αρκετές επιλογές για να πετάξετε απευθείας προς τη Βουδαπέστη. Πτήσεις για Βουδαπέστη υπάρχουν από Αθήνα & Θεσσαλονικη. Από την Κύπρο απο Λάρνακα και Πάφο. Αεροπορικές εταιρίες που πραγματοποιούν πτήσεις προς Κωνσταντινουπολη είναι οι Aegean & Olympic.

kratisi