Αεροπορικα εισιτηρια Χαλκιδικη

chalkidiki2012-600_214977_P060K5

Αεροπορικά εισιτήρια προς/από Χαλκιδικη

Η Χαλκιδική είναι περιοχή της Μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της Κεντρικής Μακεδονίας στο Αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της Χαλκιδικής»).

Η Χαλκιδική είναι μια μεγάλη χερσόνησος, αφού περιβρέχεται από το Αιγαίο πέλαγος και μόνο Β.ΒΔ. είναι ενωμένη με τον κορμό της Μακεδονίας διαμέσου της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Στο νότιο τμήμα της Χαλκιδικής, σχηματίζονται τρεις χαρακτηριστικές επιμήκεις χερσόνησοι οι οποίες είναι από δυτικά προς ανατολικά: η χερσόνησος της Κασσάνδρας, η χερσόνησος της Σιθωνίας και η χερσόνησος του Αγίου Όρους.

Βρείτε προσφορές για Χαλκιδικη, εκδρομές για Χαλκιδικη, ταξίδια για Χαλκιδικη, ξενοδοχεία στη Χαλκιδικη στις χαμηλότερες τιμές!

Χαλκιδικη Αξιοθέατα

Θεωρούμε τις παραλίες στη Χαλκιδική ως αξιοθέατα, είναι μοναδικές, πανέμορφες και αξίζει μόνο και μονο γι’αυτό να ταξιδέψετε στη Χαλκιδική και να περάσετε κάποιες ημέρες. Επιπλέον, για τους άντρες μοναδική εμπειρία είναι το Αγιος όρος,  το απέραντο Βυζαντινό μουσείο.

Επίσης, αξίζει να επισκεφτείτε τα Πετράλωνα, το σπήλαιο του αρχανθρώπου. Η «ακρόπολη» της παλαιοανθρωπολογίας, την Αρχαία Όλυνθος που αποτελεί κορυφαία πόλη της κλασικής περιόδου με το πιο οργανωμένο πολεοδομικό σύστημα., την αρχαία Στάγιρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη και σίγουρα τη Μονή της Αγίας Αναστασίας (9ος αι.)

Αεροδρόμιο στη Χαλκιδικη

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι αυτό της θεσσαλονίκης. Απο εκεί μπορείτε να κατεβείτε σε οποιοδήποτε χωριό και ξενοδοχειακό κατάλυμα θέλετε με το αυτοκίνητο σας ή ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, taxi, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής αλλά και μεταφορές που γίνονται επιμέρους απο τα ξενοδοχεία. Αεροπορικές εταιρίες προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι Aegean, Olympic, EasyJet και RyanAir.

 kratisi

Αναζητήσεις σχετικές με αεροπορικά εισιτήρια χαλκιδικη:
χαλκιδική δεύτερο πόδι, χαλκιδικη παραλιες, χαλκιδικη παραλιες πρωτο ποδι, χαλκιδικη ενοικιαζομενα δωματια, χαλκιδικη ξενοδοχεια, χαλκιδικη χαρτης, χαλκιδικη πρωτο ποδι, χαλκιδικη νεα